Excellent Topfit

Excellent Topfit trajecten zijn vooral gericht op het fitter worden, zowel op fysiek als mentaal gebied. Hierbij moet o.a. gedacht worden aan houding, herstel, preventie en algemene gezondheid op fysiek gebied. Daarbij ook aan stressreductie, structuur, overzicht en motivatie op mentaal gebied. Dit wordt tijdens het traject overgebracht door een professionele gediplomeerde personal trainer, een gediplomeerde diëtiste en een gediplomeerde gedragsdeskundige/hypnotherapeut. Door deze aspecten samen te pakken kunnen zowel mentale als fysieke uitdagingen aangepakt worden.

Het doel van Excellent Topfit is dan ook om deelnemers nieuwe, betere en gezondere gewoontes aan te leren, die ze kunnen en willen volhouden. Het is de bedoeling dat de deelnemers bewuster gaan leven en in staat zijn om te luisteren naar wat hun lichaam hen vertelt. Het resultaat is een regelmatige en stapsgewijze manier om fit te worden zonder te diëten of overdreven te gaan sporten en bewegen.

Gratis rapport

Neem contact met mij op


Kosten

TOPFIT (NORMAAL)

Kosten per maand € 250,-
Eerste 3 maanden vast, daarna per maand opzegbaar.
Aansluitend vervolgtraject is mogelijk na 3 maanden (in samenspraak met Excellent Life).

TOPFIT (HERSTEL)

Kosten per maand € 250,-
Eerste 3 maanden vast, daarna per maand opzegbaar.
Vervolgtraject mogelijk na 3 maanden.

TOPFIT PLUS

Kosten per maand € 300,-
Duur in overleg, eerste 3 maanden vast, daarna per maand opzegbaar. Vervolgtraject mogelijk na 3 maanden.

Alle genoemde bedragen zijn incl. BTW.


Extra:
Vervolgtrajecten zijn mogelijk. Deze worden momenteel ingevuld door een sporttraject waarin het mogelijk is om mentale en voeding sessies apart in te kopen.

 Spelregels:

  • 1 x per maand nieuw schema met uitleg.
  • Onbeperkt sporten tussen 19:00 – 21:00 ma t/m vrij en zat 12:00 tot 15:00
  • Afwijken van tijden kan in overleg
  • Alleen mogelijk na volgen van Basis (3 maanden)
  • Professionele begeleiding aanwezig.
  • Afspraak van te voren inplannen i.v.m. bezetting personeel
  • Extra kosten € 60,- per maand voor een vervolgtraject.
  • Extra sessie mentaal € 70,-
  • Extra sessie voeding: € 60,-


Referenties

Nick

Toen ik begon bij Excellent Life was ik zeer sceptisch. Mijn doel was om meer spiermassa te ontwikkelen en de verhoudingen tussen de spieren te houden/verbeteren. Bij Excellent Life hebben ze buiten met mij te trainen ook kritisch naar mijn eten gekeken en mij op mentaal gebied gecoacht. Vooral dit laatste was zeer belangrijk; hoe focus ik me optimaal op de training en blijf ik mezelf motiveren.

Tijdens het trainen werden ook aspecten aangepakt waarvan ik in het begin vond dat ze niet belangrijk waren (stabiliteit en coördinatie). Echter merkte ik dat ik in de loop van de training hier veel baat bij had en ik zwaardere gewichten kon pakken bij oefeningen waar ik eerst bleef steken qua gewicht.
Ik vond het ook fijn dat ik op het gebied van voeding begeleid werd en dat er met mij samen naar mijn eten gekeken werd in plaats van een voorgeschreven schema waar ik absoluut niet van mag afwijken. Dit zorgde ervoor dat ik het veel beter volhield en het makkelijker werd om mijn doel te bereiken.

Op dit moment ben ik nog steeds bezig om mijn volgend doel te behalen. Tijdens het traject heb ik veel geleerd op alle gebieden, dit pas ik nu toe om mijn volgende doel te behalen.


Arna

6 maanden geleden ben ik bij Excellent Life begonnen met sporten bij Kenny en kreeg ik mentale begeleiding van Maarten. Ik heb botreuma en artrose , altijd pijn en weinig energie.

Nu 6 maanden later heb ik veel meer energie, zit lekkerder in mijn vel en slik ik minder pijnstillers. Kenny en Maarten bedankt voor de fijne begeleiding, luisterend oor en goede tips. Ik hoop nog lang te kunnen sporten bij jullie, want dat doe ik met veel plezier!