Het ExcellentLife platform

Schaal- & betaalbaar maatwerk

Software om beter te worden in jezelf goed voelen

In de huidige maatschappij komt er een steeds grotere vraag naar data gestuurde E-health oplossingen. Hierdoor is het voor een werkgever eenvoudiger meer te doen voor haar werknemers zodat zij op een duurzame manier inzetbaar blijven. Door te faciliteren in concrete oplossingen gericht op het beperken van verzuim en het verhogen van inzetbaarheid ontstaat er een cultuur waarin iedereen zichzelf en elkaar gezond maakt en houdt.

Door datadriven te werk te gaan, is het niet nodig om gebruikers veel eigen tijd te laten verspillen aan vragenlijsten vooraf. Hierdoor wordt er gezorgd dat gebruikers meteen geactiveerd, dit leidt tot de verbetering van duurzame inzetbaarheid en de afname van verzuim. 

De mentale module

Het is goed om te realiseren hoe verschillende aspecten impact hebben op de inzetbaarheid, de manier waarop je voor jouw lichaam en geest kunt zorgen. 

Ondersteunen

Laat je medewerkers zelf aan de slag gaan op de manier waarop zij zich het prettigste voelen. ExcellentLife ondersteunt de behoefte van elke medewerker op hun weg naar vitaliteit.

Inzicht geven

Door (anoniem) inzicht te krijgen in de gezondheidsbeleving kan er tijdig en adequaat worden bijgestuurd.

Veiligheid bieden

Medewerkers kunnen altijd en overal vanuit hun eigen vertrouwde omgeving, anoniem aan de slag op de manier waarop zij zich veilig voelen. Of dit nu is met een digitale oplossing of laagdrempelig contact leggen met een vertrouwenspersoon.

De fysieke module

Of je nu fysieke ongemak ervaart of beter wil worden in je goed voelen, ExcellentLife ondersteund medewerkers zichzelf vitaal en gezond te maken en te houden.

Leren

Leer hoe je snel en gemakkelijk zelf je fysieke gezondheid kunt verhogen of op peil brengen.

Activeren

Altijd en overal een handreiking om je medewerkers te activeren.

Ondersteunen

Stel je eigen programma met oefeningen samen, specifiek gericht op jouw wensen en doelen. Selecteer zelf hoe en wanneer jij hiermee aan de slag wil middels jouw persoonlijke programma.

De onderzoek module

Weet wat er speelt binnen jouw bedrijf door aanvullend op de data, gericht de behoeftes van werknemers te peilen. Denk hierbij aan tevredenheid over koffie tot aan de sfeer op de werkvloer. 

Geef iedereen een stem

Laat iedereen medenken door anoniem antwoord te geven op de gestelde vragen.

Meten is weten

Door dieper in te gaan op de verzamelde data wordt het mogelijk om te sturen op wat er daadwerkelijk speelt op de werkvloer.

Kort cyclische meten

Herken trends en onderliggende verbanden binnen je organisatie en vergaar meer inzicht.

Een eigen gezondheidsplein

Laat je medewerkers zien waarmee jij hun ondersteunt om het beste uit zichzelf te halen. 

Bundelen

Een helder en makkelijk te vinden overzicht van de mogelijkheden die jij biedt om medewerkers aan hun gezondheid te laten werken.

De medewerker aan zet

Verhoog duurzame inzetbaarheid door medewerkers zelf regie te laten nemen over de manier waarop zij hun gezondheid willen ervaren.

Stimuleer

Beperk verzuim en stimuleer je medewerkers om duurzaam inzetbaar te worden en te blijven.

PMO/ Vragenlijst module

Deze module geeft je de mogelijkheid om op een interactieve manier, (gevalideerde) vragenlijsten zoals een PMO of een soort gelijk onderzoek, te kunnen afnemen via het ExcellentLife platform.

Maak of upload jouw persoonlijke vragenlijst

Maak een eigen vragenlijst of upload een gevalideerde vragenlijst. Richt deze in zoals jij dat graag wil.

Prioriteren

Kies zelf welke vragen en/of antwoorden zwaarder wegen en breng prioriseringen aan.

Veilig en discreet

De module is volledig AVG en ISO27001 proof. De verzamelde data is downloadbaar via een beveiligde persoonlijke omgeving.