#5 Unbaised leiderschap

Leiderschap is meer dan alleen leiding geven aan je personeel, een goede leider zorgt voor zijn mensen, een echte leider eet als laatste.

Wij vinden dat er geen onderscheid gemaakt moet worden wanneer het aankomt op gezondheid. Jij moet kunnen handelen op basis van real-time data gestuurde inzichten om altijd de vinger op de juiste plek te kunnen leggen, en je alle medewerkers op een eerlijke manier, precies te geven wat ze nodig hebben. Door middel van onze data gestuurd platform selecteer jij er nodig is om de duurzame  inzetbaarheid van jouw medewerkers te bevorderen. 

Hoe? Door eerst je team(s) te activeren en te ondersteunen bij het weghalen van alle drempels om hun eigen gezondheid te verbeteren. Wanneer je direct de inzichten krijgt die je nodig hebt, is het mogelijk hier een passend vervolg aan te geven waarbij er geen uitsluiting plaats vindt.

Door de plug and play opzet van het platform kan er direct gestart worden zonder extra administratieve lasten. Door het verhogen van de autonomie van de medewerkers en in de concrete inzichten zorgt het ExcellentLife platform op korte termijn voor tijdsbesparingen.

Laat jouw leiderschap shinen door de medewerkers zelf aan het stuur te zetten.


Ook jij kan iedereen een goede gezondheid bieden.

Weten waar jouw pijnpunten zitten? 

#4 Leg nu eens de vinger op de zere plek!

Hoeveel heb je het afgelopen jaar uitgegeven aan “gezondheid” van jezelf of je medewerkers? En wat doe je hier op het moment  nog mee? Vaak zien we dat we gaan handelen op het moment dat we ongemak gaan ervaren. Hierdoor maken we (te) impulsief keuzes en laten we ons leiden door trends i.p.v. data.

Iedereen weet dat vitale medewerkers dé succesfactor van een gezond bedrijf zijn. En ExcellentLife helpt je graag op weg! Wij dragen bij aan duurzame inzetbare medewerkers, meer plezier op de werkvloer én minder ziekteverzuim.

#3 Plug & Play gezondheidsinterventie

Vaak geven gezondheidsinterventies inzicht in momentopnames. De data die hieruit voort komt geeft een uiteenlopend beeld van jouw organisatie afhankelijk van de tijd van meten. Daarnaast ben je medewerkers vaak ook nog eens kwijt op de werkvloer.

Kant en klare oplossingen op maat met real-time inzicht bieden uitkomst zodat je niet met maatschappelijke trends mee hoeft te gaan maar kan inspelen op hetgeen wat op jouw werkvloer gebeurd. Door een data gedreven beleid dat tot op groepsniveau inzichtelijk is, wordt het mogelijk om de duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers gelijk te verhogen zonder extra stappen.

Daarnaast richten wij jouw persoonlijke online omgeving compleet in zodat jij zonder compromis in jouw werkwijze, direct impact kunt maken. Zet jouw vertrouwenspersoon, programma’s of (zorg)partners achter de knop en garandeer de gezondheid en duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers.

Weten wat ExcellentLife voor jouw organisatie kan betekenen?

Weten wat jouw ROI op gezondheid kan zijn?

#2 ROI op gezondheid

Trends op het gebied van gezondheid komen en gaan. Maar wat hebben deze trends je de afgelopen tijd opgeleverd? Daarnaast maken veel initiatieven de kloof tussen de werknemer en het management vaak alleen maar groter. 

ExcellentLife is anders. Wij zorgen voor begrip, door de autonomie van de werknemer te bevorderen en inzicht te bieden voor de werkgever. Maar wat levert ExcellentLife jou nu eigenlijk op? Naast duurzame inzetbaarheid, beperken van verzuim en het vertrouwen van jouw werknemers kunnen wij je ook een harde ROI berekening geven.

Met een daling van slechts 0,3% ten opzichte van het gemiddeld ziekteverzuim in Nederland (van 5,4% naar 5,1%) zorgt ExcellentLife voor een ROI van 2360%. Dit klinkt te goed om waar te zijn, maar de waarheid is dat betaalbare gezondheid niet zo’n “ver van mijn bed show” is, dan dat veel mensen denken.

#1 Gezondheid moet betaalbaar blijven!

Het gezegde gaat dat gezondheid onbetaalbaar is, echter werd hiermee ooit iets anders bedoeld. Door de steeds verder stijgende vaste lasten (zorg, energie etc.) en de krappe arbeidsmarkt wordt gezondheid uiteindelijk echt onbetaalbaar.
 
ExcellentLife ondersteund innovatieve partijen met een platform dat het mogelijk maakt zelfregie te bevorderen en daarnaast inzicht geeft in de problematieken die er (real time) spelen. Door innovatief te werk te gaan met  (anonieme) data is het mogelijk de huidige kostenstructuur van gezondheid (zowel preventief als curatief) positief te verbeteren. 


Hoe hou je gezondheid betaalbaar?