De voordelen van een ExcellentLife

Verbeter duurzame inzetbaarheid en blijf voorkoombaar verzuim voor

Geen vragenlijsten vooraf, direct oplossingen op maat, toegankelijk voor iedereen

Voorkom verzuim

Haal drempels weg en stimuleer je medewerkers om de juiste keuzes te maken. Vergroot de individuele zelfstandigheid terwijl jij het overzicht houdt.

Altijd en overal inzicht in klachten en trends

Vanuit de backoffice wordt er 24/7 inzicht geboden in lopende trends en inzetbaarheid.

Data gestuurd

De data die vrijkomt vanuit het gebruik van de app kan worden ingezet om knelpunten weg te halen of verbeteringen aan te brengen

Iedereen bereiken

Met ExcellentLife is het mogelijke om alle medewerkers (anoniem) duurzame inzetbaarheid aan te bieden wanneer zij dit willen/nodig hebben.

Bevorder duurzame inzetbaarheid

Ondersteun werknemers om de regie op inzetbaarheid effectief te managen.

Vrije keuze in professional/partner 

Zet de door jou gekozen professionals of programma's achter de knop en stroomlijn jouw eigen E-healthlijn.

" ExcellentLife heeft de medewerk(st)ers van DSV proactief en adequaat de juiste oplossingen geboden voor hun uitdagingen op fysiek en mentaal vlak binnen onze werkomgeving. Door deze aanpak is het ziekteverzuim beperkt dan wel helemaal voorkomen. 

Dit tot grote tevredenheid van onze collega's en DSV."

Esmee Fennema

HR businesspartner DSV 

Het installeren en het gebruik is eenvoudig en gemakkelijk thuis uit te voeren. Het resultaat was verrassend goed. Na 1 sessie was de pijn een stuk lichter. Dit motiveerde om zelf een programma samen te stellen binnen het platform passend bij mijn terug kerende klachten. Het feit dat ik bij acute klachten een tool in handen heb die ik direct kan raadplegen om mijn pijn te verlichten is voor mij een uitkomst en geruststellend.

Naast mijn persoonlijke motivatie zie ik voor het bedrijf veel voordeel onder het mom van “voorkomen is beter dan genezen”. Mijn ervaring is dat mensen vaak met klachten te lang rondlopen alvorens hulp in te schakelen. Hier biedt ExcellentLife een uitstekende oplossing voor.”

Roger Scholtes

Directeur Agridirect

" Het ExcellentLife platform biedt altijd een oplossing op maat, die snel werken voor de medewerker in kwestie. Zowel op mentaal als fysiek gebied, wordt er maatwerk aangeboden. Dat maatwerk zorgt voor een ontspannen en succesvol gevoel.

Leon Lommen

Directeur Duodent
Druk op de knop hieronder en kom erachter wat ExcellentLife voor jouw medewerkers kan betekenen