De voordelen van een ExcellentLife

Blijf voorkoombaar verzuim voor

Wanneer gezondheid betaalbaar is, neemt verzuim altijd af

Geen vragenlijsten vooraf, direct oplossingen op maat, toegankelijk voor iedereen

Voorkom verzuim

Haal drempels weg en geef je medewerkers op maat gemaakte oplossingen zonder tussenkomst maar houdt wel het overzicht

Altijd en overal inzicht in klachten en trends

Vanuit de backoffice wordt er 24/7 inzicht geboden in lopende trends en klachten

Data gestuurd

De data die vrijkomt vanuit het gebruik van de app kan worden ingezet om knelpunten weg te halen of verbeteringen aan te brengen

Iedereen bereiken

Met dit platform is het mogelijke om alle medewerkers anoniem duurzame inzetbaarheid aan te bieden wanneer zij dit willen/nodig hebben

Een eigen gezondheidsplein

Elke medewerker kan elke (gezondheids)oplossing die u als bedrijf aanbiedt, gebruiken en vinden. Dit zorgt voor autonomie van gezondheid voor elke medewerker binnen de organisatie

Vrije keuze in professional/partner 

Zet de door jou gekozen professionals of programma's achter de knop

Beginnen met oplossen = Beginnen met voorkomen

In deze huidige tijd, waarin veel van mensen wordt gevraagd (zowel fysiek als mentaal), is het goed om obstakels meteen op te lossen. Wanneer dit echter niet gebeurd, zullen deze obstakels op den duur problemen worden. Dit betekend concreet dat we, voorafgaande aan preventie, eerst de bestaande problemen en obstakels moeten oplossen. 

ExcellentLife geloofd dat iedereen in staat is om zichzelf gezond te maken of houden, wanneer de oplossing op een laagdrempelige, goedkope en snelle manier wordt aangeboden. 

Het ExcellentLife programma biedt altijd oplossing op maat, die werken voor de medewerker in kwestie. Zowel op mentaal als fysiek gebied, bieden ze maatwerk aan. Dat maatwerk zorgt voor een ontspannen en succesvol gevoel.

Leon Lommen (eigenaar)

ExcellentLife heeft de medewerk(st)ers van DSV proactief en adequaat de juiste oplossingen geboden voor hun uitdagingen op fysiek en mentaal vlak binnen onze werkomgeving. Door deze aanpak is het ziekteverzuim beperkt dan wel helemaal voorkomen. 

Dit tot grote tevredenheid van onze collega's en DSV.

Esmée Fennema (HR business partner)

Gezondheid kan en moet anders

Wanneer gezondheid voor iedere werknemer beschikbaar is en voor iedere werkgever betaalbaar wordt, zal het verzuim altijd afnemen.

ExcellentLife ondersteund hierin met een platform dat het mogelijk maakt autonomie te bevorderen en daarnaast inzicht geeft in de problematieken en trends die er (real time) spelen. Door innovatief te werk te gaan met innovatieve (anonieme) data is het mogelijk de huidige kostenstructuur van gezondheid (zowel preventief als curatief) positief te verbeteren. Hierdoor wordt het voor elk bedrijf en elk medewerker mogelijk gezondheid bevorderend te werken tegen een voor iedereen betaalbaar tarief. Uiteindelijk zal dit de zelfredzaamheid van medewerkers verhogen en de druk op de arbeidsmarkt en zorg laten afnemen.

Deze nieuwe manier van denken en werken vraagt om vooruitstrevende professionals, ondernemers, werkgevers en werknemers.

Gezondheid is onbetaalbaar

Het gezegde gaat dat gezondheid onbetaalbaar is, echter werd hiermee ooit iets anders bedoeld. Door de steeds verder stijgende vaste lasten (zorg, energie etc.) en de krappe arbeidsmarkt wordt gezondheid uiteindelijk echt onbetaalbaar.
 
ExcellentLife biedt haar oplossingen aan voor tarieven die voor iedereen betaalbaar zijn. Hierdoor kan er met een klein percentage van het gehele gezondheidsbudget (vaak 1-3%), inzichtelijk worden gemaakt wat de daadwerkelijke trends en problemen zijn binnen de organisatie. Hierdoor is de werkgever niet meer afhankelijk van de trends uit de markt en kan er met een (kleiner gedeelte) van het overige budget gerichte interventies worden ingekocht. 

Met ExcellentLife heb je bij een kleine afname van het verzuim, waarbij we 0,31% van het gemiddelde verzuim aanhouden, al een return on investment van meer als 2300%. 

“Sinds enkele weken maak ik gebruik van het platform ExcellentLife.

Het installeren is eenvoudig en het bijbehorend balletje waren snel binnen. Het gebruik is eenvoudig en gemakkelijk thuis uit te voeren. Het resultaat was verrassend goed. Na 1 sessie was de pijn een stuk lichter. Dit motiveerde om zelf een programma samen te stellen binnen het platform passend bij mijn terug kerende klachten. Het feit dat ik bij acute klachten een tool in handen heb die ik direct kan raadplegen om mijn pijn te verlichten is voor mij een uitkomst en geruststellend.

Naast mijn persoonlijke motivatie zie ik voor het bedrijf veel voordeel onder het mom van “voorkomen is beter dan genezen”. Mijn ervaring is dat mensen vaak met klachten te lang rondlopen alvorens hulp in te schakelen. Hier biedt ExcellentLife een uitstekende oplossing voor.”

Roger Scholtes (directeur)

Druk op de knop hieronder en kom erachter wat ExellentLife voor jouw medewerkers kan betekenen