De voordelen van een ExcellentLife

Blijf voorkoombaar verzuim voor

Wanneer gezondheid betaalbaar is, neemt verzuim altijd af 

Geen vragenlijsten vooraf, direct oplossingen op maat, toegankelijk voor iedereen

Betaal- & schaalbaar maatwerk

Waarom zou je tevreden zijn met standaardoplossingen voor persoonlijke problemen wanneer het mogelijk is, om persoonlijke oplossingen op maat te krijgen, die ook nog eens inzetbaar zijn op elk moment en elke plaats. 

Wanneer het nodig is, kan er zelfs meteen vanuit het platform geschakeld worden met de door jouw gekozen professional of dienst. 

Het ExcellentLife programma biedt altijd oplossing op maat, die werken voor de medewerker in kwestie. Zowel op mentaal als fysiek gebied, bieden ze maatwerk aan. Dat maatwerk zorgt voor een ontspannen en succesvol gevoel.

Leon Lommen (eigenaar)

ExcellentLife heeft de medewerk(st)ers van DSV proactief en adequaat de juiste oplossingen geboden voor hun uitdagingen op fysiek en mentaal vlak binnen onze werkomgeving. Door deze aanpak is het ziekteverzuim beperkt dan wel helemaal voorkomen. 

Dit tot grote tevredenheid van onze collega's en DSV.

Esmée Fennema (HR business partner)

Ziekteverzuim beperken

Wanneer gezondheid voor iedere werknemer beschikbaar is en voor iedere werkgever betaalbaar wordt, zal het verzuim altijd afnemen. 

Met concrete oplossingen voor de huidige werkdruk, fysieke (over)belasting en de mogelijkheid om zonder drempels op elk moment de juiste zorg/ ondersteuning te krijgen lost ExcellentLife verzuim op voordat het verzuim wordt. Geen vragenlijsten in vullen maar direct een oplossing voor obstakels of problemen en de mogelijkheid overal en altijd aan jezelf te werken. Veel verzuim is onnodig, wanneer de oplossing binnen handbereik is. 

Laagdrempelig met snel resultaat

Het ExcellentLife platform managend haar eigen interventies zodat deze snel kunnen worden geïmplementeerd en uitgevoerd door elke gebruiker. 

Op deze manier geeft ExcellentLife jou concrete oplossingen voor jouw “dagelijkse” problematieke en (wanneer nodig) de mogelijkheid om altijd en overal de juiste professional te contacten. Door drempels weg te halen stimuleren wij de gebruiker om de juiste zorg, op de juiste plaats en het juiste moment te gebruiken 

“Sinds enkele weken maak ik gebruik van het platform ExcellentLife.

Het installeren is eenvoudig en het bijbehorend balletje waren snel binnen. Het gebruik is eenvoudig en gemakkelijk thuis uit te voeren. Het resultaat was verrassend goed. Na 1 sessie was de pijn een stuk lichter. Dit motiveerde om zelf een programma samen te stellen binnen het platform passend bij mijn terug kerende klachten. Het feit dat ik bij acute klachten een tool in handen heb die ik direct kan raadplegen om mijn pijn te verlichten is voor mij een uitkomst en geruststellend.

Naast mijn persoonlijke motivatie zie ik voor het bedrijf veel voordeel onder het mom van “voorkomen is beter dan genezen”. Mijn ervaring is dat mensen vaak met klachten te lang rondlopen alvorens hulp in te schakelen. Hier biedt ExcellentLife een uitstekende oplossing voor.”

Roger Scholtes (directeur)

Druk op de knop hieronder en kom erachter wat ExellentLife voor jouw medewerkers kan betekenen