Wie zijn wij

Het team van Excellent Life

Het team van Excellent Life bestaat uit jonge, enthousiaste specialisten. De specialismen binnen Excellent Life kunnen worden onderverdeeld in 3 segmenten: VoedingMentaal en Sport & beweging. Dit betekend dat Excellent life alle disciplines in huis heeft die nodig zijn voor jouw persoonlijke traject. Hierdoor houden we de lijntjes kort en kunnen we onderling sneller en makkelijker de beste begeleiding bieden. Daarnaast werken wij ook samen met andere jonge ondernemingen om onze expertise te verhogen. Hierbij valt te denken aan medische professionals als (sport)fysiotherapeuten, artsen maar ook lokale sportclubs en atleten.

Combinatie

Door de combinatie van een professionele mentale coach, bewegingsdeskundige en gediplomeerd diëtiste, zorgt Excellent Life ervoor dat je zelf je eigen levensstijl makkelijk en snel kunt veranderen. De trajecten van Excellent Life zijn zo ingericht dat ze niet meer tijd en moeite kosten, uiteindelijk kun je op dit genomineerde traject zelfs geld gaan besparen.

Missie

De missie die Excellent Life zich heeft gesteld is om (potentiële) deelnemers te leren hoe ze het beste uit zichzelf kunnen halen. Hoe jezelf je volledige potentie kunt benutten maar vooral hoe je jezelf beter kunt leren voelen. Ons idee is dan ook dat mensen snel en effectief geholpen willen worden. Daarom zijn de trajecten van Excellent Life zo opgesteld dat je zelf leert hoe je in een relatief korte periode je eigen levensstijl te verbeteren.


Maarten Bos

Mentaal coachen (directie)
De coaching van Maarten is een samenvoeging van de kennis die hij heeft opgedaan in de vele cursussen en opleidingen die hij heeft gevolgd. De coaching bevat onderdelen van o.a. Neuro linguïstisch programmeren (NLP), Psychologie, Excellent teaching, Design Human engineering en Hypnotherapie. Om ervoor te zorgen dat zijn kennis altijd up-to-date blijft en om de kennis nog verder uit te breiden, volgt hij ieder jaar veel cursussen en opleidingen. Zijn missie is om anderen te leren op welke manier ze het beste uit zichzelf kunnen halen en hoe ze hun volledige potentie kunnen vervullen. Maar vooral hoe je jezelf beter kunt leren voelen. Hij werkt vanuit het idee dat mensen snel en effectief geholpen kunnen worden, dat iedereen recht heeft op een goed gevoel en dat iedereen beschikt over de mogelijkheden om zijn/haar dromen te verwezenlijken. “Op school word je namelijk niet geleerd hoe je innerlijke vermogens en gevoelens het beste kunt gebruiken, of hoe je het brein het best kunt gebruiken. Mijn doel is zoveel mogelijk mensen te bereiken en hun dit te leren.”

Maarten@excellentlife.nl


Kenny Schers

Bewegingsdeskundige/personal coach (directie)
De manier waarop Kenny coacht / training geeft heeft betrekking op sport en een gezonde levensstijl in het algemeen. Hoewel hij een groot voorstander is van genieten van het leven, vindt hij het belangrijk dat hier de gezondheid en het je goed voelen niet onder leiden.
Door het combineren van bewegen en sport, met de kennis om de levensstijl te veranderen, is het mogelijk om mensen te inspireren om gezonder te gaan leven. Op deze manier is het mogelijk meer uit het leven te halen en de kwaliteit van het leven te verhogen. Dit zorgt ervoor dat mensen onafhankelijk worden van programma’s die op korte termijn voor verandering zorgen en uiteindelijk falen. Dit omdat ze niet de kennis krijgen om op lange termijn veranderingen door te voeren in hun eigen leven(sstijl).

Kenny@excellentlife.nl


Sanne Maessen

Diëtist
Sanne heeft al sinds haar eerste bijbaantje, in de keuken van een restaurant, een passie voor voeding. Deze passie voor voeding heeft er toe geleid dat ze de opleiding tot diëtist is gaan volgen en nu werkzaam is bij Excellent Life als diëtist. De passie voor voeding betekent voor haar een combinatie van gezondheid en genieten. Gezondheid door te zorgen dat je alle voedingsstoffen binnen krijgt in optimale hoeveelheden, die je lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Je zorgt ervoor dat je hiervan geniet door je zintuigen te prikkelen met je voeding op het gebied van smaak, geur en kleur, maar ook door goed gezelschap en een prettige omgeving.

Het doel van Sanne is om jou de handvaten op het gebied van voeding te bieden zodat jij je leefstijl kunt veranderen en zo het beste uit je leven kunt halen.
“Het is géén dieet, het is een verandering van je eetstijl, niet minder maar anders!”

Sanne@excellentlife.nl


Wij werken samen met de volgende partners: