Word beter in jezelf goed voelen

Elk lichaam is een uniek stukje vakwerk van moeder natuur. Soms ontstaan er klachten of voel je dat het tijd is om ‘iets te gaan doen’. Op die momenten staan de trainers van ExcellentLife in de startblokken om je te helpen. Bij ons vind je alle kennis en hulp die nodig is om lekker in je vel te zitten, zowel op fysiek als op mentaal vlak. Wij bekijken hoe je beweegt, eet en denkt en maken samen met jou een plan waarmee je vooruit kunt. Doelgericht, zonder gedoe en met de beste versie van jezelf in het vooruitzicht.

Ons aanbod

De focus van ExcellentLife

Excellent bewegen

Trainen met een doel

ExcellentLife leert je hoe je fysieke en mentale doelstellingen stelt en, nog belangrijker: hoe je die doelstellingen daadwerkelijk behaalt. Én met hulp van onze bewegingsdeskundigen bouw je aan een fysieke basis voor een gezonde houding. Met deze sterke fundering beweeg je voortaan op de juiste manier.

Excellent mentaal

Jezelf goed voelen

Met behulp van technieken uit de psychologie en coaching leer je luisteren naar wat jij belangrijk vindt. Je leert te doen wat jou echt gelukkig maakt.

Excellent voeding

Bewust eten en drinken

Blijf genieten maar leer gezonde keuzes maken zodat je eetpatroon beter aansluit op wat je lichaam daadwerkelijk nodig heeft.